Miehen leuasta löytyi 40 vuotta vanha luoti

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lääkärit kautta maailman ovat saaneet hämmästellä toinen toistaan erikoisempia esineitä, jotka ovat päätyneet tavalla tai toisella ihmisten ruumiinonkaloihin ja jääneet sinne jumiin. Äskettäin erään ihmisen peräsuolesta löytyi Buzz Lightyear -lelu.

Nyt eräs röntgenkuva on järkyttänyt 51-vuotiasta Tommy Bennettiä. Miehen leukaperistä nimittäin löydettiin ilmakiväärin luoti, joka on ollut jumittuneena siellä jo 40 vuoden ajan. Miehen suuta tutkineet hammaslääkärit olivatkin todella ihmeissään, kun he huomasivat röntgenkuvassa luodin.Kuva: Newcastle Dental Hospital

Mies kuitenkin ymmärsi tilanteen nopeasti, sillä hän kertoi joutuneensa 10-vuotiaana ikävän ampumavälikohtauksen uhriksi. Tommyn ystävä oli nimittäin vahingossa laukaissut aseen leikin yhteydessä. Mies kertoi luodin osuneen hänen silmänsä alle, mutta hän ei tuntenut sen lävistävän ihoaan.

– En uskonut, että luoti oli mennyt syvälle. Silmäni vain turposi ja muuttui mustaksi. Lapseni pitävät minua nyt sankarina, Tommy kertoi The Daily Mail -lehdelle.