Perheenisä pudotti huumesätkän lapsensa eväslaatikkoon

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina on tullut esiin useampiakin tapauksia, joissa perheenisät ja -äidit ovat touhanneet huumeidensa kanssa hieman väärässä paikassa. Kesällä eräs perheenäiti järkytti, kun hän oli sekoitellut kovia huumeita myyntiä varten lastensa ruokailuastioissa.

Nyt eräs connecticutilainen isä on mokannut pahemman kerran, kun hänen ”pössyttelynsä” tuli julki nololla tavalla. Mies oli nimittäin pudottanut vahingossa marijuana-sätkänsä epähuomiossa puolitoistavuotiaan lapsensa eväslaatikkoon. Moka huomattiin päivähoidossa, jossa tämä yllätys löytyi eväiden joukosta.

Lastenhoitajat kutsuivat paikalle poliisit, jotka vahvistivat löydöksen aitouden. 33-vuotiaan isän ja tämän vaimon kotiin suoritettiin heti kotietsintä, jossa asunnosta löydettiin lisää huumeita. Nyt mies on saamassa huumesyytteet, NBC Connecticut uutisoi. Isä on parhaillaan takuita vastaan vapaalla odottamasa 22. joulukuuta alkavaa oikeudenkäyntiä.