Sauna Open Air pitää välivuoden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuodesta 2004 saakka Tampereella järjestetty rock- ja metallimusiikkifestivaali Sauna Open Air pitää välivuoden vuonna 2012. Seuraavan kerran festivaali järjestetään vuonna 2013.

Festivaali on esitellyt vuosien mittaan Tampereen Eteläpuistossa genrensä legendoja ja uusia tulokkaita. Päätökseen välivuodesta ovat johtaneet festivaalijärjestämisen yleisesti kasvaneet riskit, lisääntyvän tarjonnan luoma kiristyvä kilpailutilanne sekä kohonneet bändipalkkiot.

Festivaalia järjestävä PartySan Production jatkaa toimintaansa entiseen malliin järjestäen konsertteja Tampereella. Tänä vuonna Pakkahuoneella on tulossa vielä muun muassa Motörheadin, Children of Bodomin, Negativen ja Hardcore Superstarin keikat. Ensi vuonna ohjelmassa on esimerkiksi Nightwish Hakametsän Jäähallissa maaliskuussa sekä Red Hot Chili Peppers Ratinan Stadionilla elokuussa yhteistyössä Live Nationin kanssa.