Hittiyhtye Suurlähettiläät lopettaa tänään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon 1990-luvulla noussut suomalainen popyhtye Suurlähettiläät lopettaa uransa tänään. Yhtye nähdään tänä iltana viimeisellä keikallaan Pressa-yökerhossa Helsingissä. Yhtye antoi yleisölleen tänään vielä viime hetken vinkkejä.

– Tervetuloa ystävät tänään pressaan! Laittakaa lämmintä ylle ja karvalakki päähän matkaa varten:) Suurlähettiläät kirjoitti Facebook-sivuillaan.

Yhtye kertoi myös lopettamisestaan taannoin ensimmäisenä yhteisömediassa.

– Hei ystävät! On tullut aika laittaa Suurlähettiläiden pillit pussiin, eli lopettaa, ainakin toistaiseksi. Lopetuspäätös tuli yksin allekirjoittaneen taholta pitkän harkinnan jälkeen, laulaja Jussu Pöyhönen kirjoitti yhtyeen Facebook-fanisivulle.

– Vaikka kahteenkymmeneen vuoteen mahtuu paljon upeita muistoja, aika aikaansa kutakin. Me olemme kaikki toki edelleen hyviä ystäviä keskenämme ja tietysti kiitollisia Teille ja muille faneille kaikista hienoista hetkistä!.

Vuonna 1991 menestyksekkään uransa aloittaneen Suurlähettiläät-yhtyeen suosituimpia hittejä ovat muun muassa Elokuun 11., Kun tänään lähden, Pitääxunaina? sekä Valot ja varjot.