Vanhat BB-asukkaat tekivät huiman comebackin!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kilpailun tämän vuoden tuotantokaudella eletään parhaillaan viimeisiä kilpailupäiviä, koska kausi päättyy ensi sunnnuntaina kisattavaan finaaliin. Tänään talossa järjestetään poikkeuksellisen suuret juhlat, joissa on mukana todellisia yllätysvieraita.

Talossa on nyt jäljellä enää viisi finaaliviikon asukasta, mutta hetki sitten tilanne muuttui hetkessä. Talon pihalle astelivat nimittäin lähes kaikki kuluvalla tuotantokaudella talossa aikaansa viettäneet asukkaat, joten finalisteille on pian luvassa elämänsä yllätys. Luonnollisesti myös juhlat ovat tänä iltana sen mukaiset.

Parhaillaan asukkaat katselevat televisiosta kauden parhaita paloja ja kuulevat keitä on palkittu kauden tempauksista. He ovat onnellisen tietämättömiä siitä, että seinän takana ovat esimerkiksi Mikaelin ihastus BB-Annika ja Benin ihastus BB-Amanda.