BB-Ben haikailee yhä Amandasta: ”Se on sinkku!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa koko kauden ajan asunut BB-Ben on viettänyt erossa ulkomaailmasta jo 103 päivää. Eilen asukkaat saivat nähdä kuinka kauden aikaisemmat asukit juhlivat pihamaalla. Samalla he saivat keskustella muutaman sanan heidän kanssaan.

Samalla Benille selvisi, että hänen ihastuksensa Amanda ei seurustelekaan ulkomaailmassa. Eilisestä illasta saakka Ben onkin ollut innoissaan iloisesta uutisesta.

– Kuka kysyi Amandalta et seurusteleeko se? Ben tiedusteli.

– Mä kysyin. Se sanoi, ettei se seurustele, Tanja paljasti.

– Jes, se on sinkku! Ehkä mä voin viedä sitä sit ulos, Ben hehkutti innoissaan.

Mies on tiedon saatuaan vaikuttanut aikaisempaa innokkaammalta, joten ilmeisesti odotukset mahdollisista tulevista treffeistä piristivät häntä. Amanda kertoi ennen talosta häätämistään seurustelevansa ulkomaailmassa räppäri Junon kanssa.