BB-Tanja raivosi jälleen: ”Hirttäydy mikkiis!”

Big Brother · Stara.fi

Eilen Big Brother -talossa järjestettiin bileet, joissa vanhoja asukkaita saapui paikalle. Lopulta vanhat tutut pääsivät vain pihamaalle saunomaan, kun nykyiset asukkaat joutuivat seuraamaan menoa sisältä. Tanja ei pitänyt siitä, että ulkona oli ”vain häntä vihaavia ihmisiä” ja marssi pois paikalta.

BB-Suvi ihmetteli neitokaisen käytöstä, sillä hänen mukaansa tuttujen näkeminen oli parasta mitä talossa oli tapahtunut. Kissatappelun ainekset olivat kasassa, kun Janica puolusti yllättäen Tanjaa.

– Mua vähän ärsyttää taas toi Tanja. Et miten se taas reagoi tähän näin, Suvi ihmetteli Janicalle.

– Ei mustakaan tunnu kivalta, et noi on tuolla. Se voi olla se, et se tuntuu pahalta, et noi on tuolla, et meitä kiusataan, kun me ei päästä kunnolla koskemaan ja halaamaan, Janica puolusti Tanjaa.

Tämän jälkeen Janica meni makuuhuoneeseen lohduttamaan Tanjaa. Pian myös Mikael tuli ihmettelemään, mikä Tanjalla oli hätänä.

– Mä aattelin, et sulla oli joku muu syy, et sulla ois oikeesti joku ongelma. Se on typerää, et sua v**uttaa tollanen asia. Sä vaan vi**uunnut vääristä asioista, Mikael totesi Tanjalle.

– No se on hyvä, sä se sit osaat varmaan vi**uuntua oikeista asioista. Me muualle vi**uuntumaan siitä, Tanja sanoi Mikaelille tuttuun angstityyliinsä.

Myös Suvi tuli makuuhuoneen ovelle ja osallistui keskusteluun. Suvi toivoi, että asukkaat yrittäisivät tehdä illastaan riitelyn sijaan hauskan.

– Tää on varmaan meidän viimeinen hauska ilta täällä, et tehään tästä hauska. Sä ite määräät onks sulla hauskaa vai ei. Kun me päästään täältä ulkomaailmaan niin mä vähän avaudun sulle, Suvi sanoi Tanjalle makuuhuoneen ovelta.

– Hirttäydy mikkiis tai jotain, Tanja sanoi Suville.

– Mua v**uttaa, et jos musta ei kukaan oo koskaan pitäny, niin tottakai mulle tulee siitä paha mieli, Tanja sanoi Suvin poistuttua makuuhuoneesta.