Ex-teinitähti antaisi uskottomuuden anteeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Greyn Anatomia -televisiosarjan seksikkäänä lääkärinä aikoinaan läpimurtonsa näyttelijänä tehnyt entinen lapsitähti Katherine Heigl on sittemmin jättänyt television ja siirtynyt pääasiassa valkokankaalle, koska leffojen tekemiseen kuluu huomattavasti vähemmän aikaa kuin televisiosarjoihin.

Syksyllä Katherine Heigl kuvattiin nauttimassa hyvin ansaitusta aurinkolomasta bikineihin verhoutuneena. Josh Kelleyn kanssa naimisissa oleva näyttelijätär on nyt kommentoinut avioliittoaan lehtihaastattelussa. Heigl yllätti ilmoittamalla, että hän voisi antaa anteeksi, jos hänen miehellään olisi avioliiton ulkopuolinen suhde.

– Olen väitellyt tästä viime aikoina paljon. Josh ja minä olemme aina sanoneet, että pettäminen olisi kerrasta poikki. Toista mahdollisuutta ei tulisi. Olen kuitenkin nähnyt miten muut ovat selviytyneet sellaisesta ja antaneet anteeksi. Vaikka voisin tappaa hänet, jos hän pettäisi, niin olen alkanut miettiä, että johtuisiko se virheistä suhteessa. Antaisin todennäköisesti anteeksi, koska kyse olisi meidän yhdessä rakentamastamme ihmissuhteesta, Katherine Heigl kertoi Cosmopolitan-lehdelle.

Katherine Heigl on elokuvaurallaan keskittynyt lähinnä komedioihin. Näyttelijätär on nähty pääosissa muiden muassa elokuvissa Paksuna, The Ugly Truth ja Killers. Viimeksi Heigl on nähty Suomenkin valkokankaalla elokuvassa Saman katon alla. Parhaillaan näyttelijättärellä on työn alla komedia New Year’s Eve, jonka pääosan hän sai ikään kuin vahingossa. Kyseisen elokuvan pääosaan oli jo kiinnitetty Halle Berry, mutta hän joutui luopumaan roolistaan keskittyäkseen tyttärensä huoltajuuskiistaan. Näin ollen Heigl kiinnitettiin kyseiseen päärooliin Berryn tilalle.