Lopun alkua Big Brother -talossa: ”Alkoi seinät kaatua päälle”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tunteet ovat kuumenneet harvinaisen paljon viimeisten parin päivän aikana. Kausi päättyy huomenna kisattavaan finaaliin, joten viimeistään silloin kaikki asukkaat pääsevät palaamaan ulkomaailmaan. Paluu kuitenkin jännittää kovasti, sillä asukkaat ovat viettäneet neljän seinän sisällä 104 päivää.

BB-Suvi kertoi, että hänen elämänsä tuskin tulee muuttumaan mitenkään.

– Mä ajattelen, että mulla on samalla lailla asiat. Mä ajattelen, että mä en ole yhtään erilainen ihminen kuin nytkään. Noi sanoi eilen, että on ihan v**usti bileitä ja niin edelleen. Varmasti on paljon bileitä, mutta en mä juokse niissä joka päivä, Suvi kertoi tunteistaan Janicalle.

– Tää kokemus on lähentänyt mua ja mun lapsia tosi paljon. Tähän asti mulla oli sellainen fiilis, että jos mä olin viikon mun lasten kanssa, niin alkoi seinät kaatua päälle. Tää on vähän sama, kun että kun me haettiin avieroa. Jos me oltais oltu vähän aikaa erossa, niin se sama alkuperäinen tunne olisi tullut takaisin. Mä uskon, että mun elämä on ihan samanlaista kuin tänne tullessa.

BB-Janica oli toista mieltä.

– Ei kyllä varmasti ole ihan samanlaista, Janica totesi.