Miranda Kerr poikkeuksellisen kuumassa kansikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Miranda Kerr ja hänen näyttelijämiehensä Orlando Bloom saivat tammikuussa perheenlisäystä, kun heille syntyi esikoispoika. Maailmankuulun alusvaatebrändin yhtenä keulakuvana nähtävä Kerr palasi pian synnytyksen jälkeen töihin muun muuassa uimapuku- ja bikinimalliksi.

Kerr poseerasi äskettäin huiman arvokkaissa Fantasy Treasure -rintaliiveissä, joiden arvoksi kerrotaan peräti 2,5 miljoonaa dollaria. Aiemmin tällä viikolla Miranda nähtiin uusimmissa kuvissaan yllättäen täysin alastomana. Nyt hän poseeraa myös Grazia-lehden kansikuvassa harvinaisen muodokkaan näköisenä.

Australialainen Kerr alkoi seurustella näyttelijä Orlando Bloomin kanssa vuonna 2007. Pari avioitui intiimissä seremoniassa viime vuoden heinäkuussa. Mittavan mallinuran tehnyt Kerr palasi pian parin esikoisen syntymän jälkeen mallintöihinsä. Kaunotar on kertonut perhe-elämän olevan hänelle tärkeintä, sillä hän kokee mallina olemisen pelkkänä työnä.