Ostaisitko tämän ihmelaitteen joululahjaksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa on vuosisatojen ajan raportoitu lukemattomia tapauksia, joissa Jeesus tai Neitsyt Maria ovat ilmestyneet milloin pizzaan tai paahtoleipään tai vastaaviin paikkoihin. Noita tuotteita on sitten myyty suurilla summilla esimerkiksi eBay-nettihuutokaupassa.

Nyt markkinamiehet ovat ymmärtäneet hyödyntää näiden ilmestymisten saamaa julkisuutta, sillä kauppoihin on tullut Yhdysvalloissa Jeesus-leivänpaahdin. Laite hyödyntää ”ihmeitä”, mutta polttaa kuitenkin aivan tarkoituksella Jeesuksen kuvan jokaiseen paahtoleipään. Pian eBayssä voi olla myynnissä tuhansia ”ihmeleipiä”, joihin Jeesus on yllättäen ilmestynyt. Joululahjavinkiksi tällainen leivänpaahdin voisi sopia esimerkiksi BB-Sebastianille.Kuva: Jesustoasters.com