Michael Jacksonin tytär sai elokuvan pääroolin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jacksonin 13-vuotiaan tyttären Paris Jacksonin kerrottiin syksyllä haaveilevan supertähteydestä. Isänsä jalanjälkiä tytär ei kuitenkaan aio seurata, sillä hän kertoi haluavansa futistähdeksi. Michael Jacksonin ainoa tytär haluaa nimittäin todistaa, että tytötkin voivat menestyä amerikkalaisessa jalkapallossa.

Nyt Paris on kuitenkin ilmeisesti muuttanut suunnitelmiaan, sillä hän aikoo näyttelijäksi. Paris Jackson on nimittäin saanut ensimmäisen elokuvaroolinsa. Hän sai yhden päärooleista fantasiaelokuvassa Lundon’s Bridge and the Three Keys, jossa nähdään sekä oikeita että animoituja näyttelijöitä. Jacksonin perhe olisi halunnut, että Paris olisi odottanut uransa kanssa 18-vuotiaaksi, mutta huoltajana toimivan Katherinen mukaan Michael Jackson olisi hyväksynyt elokuvan tarinan. Lisäksi leffan tuotosta menee merkittävä osa hyväntekeväisyyteen.

Michael Jackson meni yllättäen naimisiin vuonna 1997 ihotautisairaanhoitaja Deborah Jeanne Rowen kanssa. Heillä on kaksi yhteistä lasta, 13-vuotias Paris-tytär ja 14-vuotias poika Prince. Popin kuninkaaksi nimetyn Michaelin kolmannen Blanket-pojan äidin henkilöllisyyttä ei tiedetä, sillä lapsella oli sijaissynnyttäjä. Taannoin poptähti aiheutti maailmalla kritiikkiä, kun hän esitteli kolmannen lapsensa faneilleen hotellinsa parvekkeella. Michael piti nimittäin yhdellä kädellä kiinni vauvasta, joka riippui hetken kaiteen ulkopuolella.