Raju kissatappelu BB-talossa: ”Huo*a! Minä minä minä!”

Big Brother · Stara.fi

Eilinen Big Brother -talon bileilta latistui hieman iltakymmenen jälkeen, kun talon naisasukkaat ottivat keskenään rajusti yhteen. Yllättäen BB-Janica ja BB-Tanja yhdistivät voimansa Suvia vastaan. Tanja oli suuttunut siitä, että talon pihalla oli aikaisempia asukkaita juhlimassa.

Suvi ei voinut ymmärtää Tanjan suuttumusta, ja Janicaa puolestaan ärsytti se, että Suvi kritisoi Tanjan reaktiota. Janican mielestä Suvi oletti, että kaikkien tuli reagoida eri tilanteisiin samalla tavoin kuin hän itse. Janican ja Suvin olohuoneessa käyty keskustelu äityi lopulta poikkeuksellisen rajuksi riidaksi.

– Ymmärrä Janica oikeesti, et mä en haluu pilata tätä iltaa. Mä haluan keskustella näistä huomenna selvin päin, Suvi sanoi.

– Minä, minä, minä, minä! Janica toisteli.

Mikael tuli paikalle ja kysyi Suvilta, mikä naisilla oli oikein hätänä.

– Mä olen nyt väärässä, kun mä olen vaan minä minä minä, Suvi sanoi Mikaelille.

– Minä, minä, minä, minä, minä, Janica jatkoi.

– Mitä jos pitäsit nyt vaan turpas kiinni, Suvi sanoi Janicalle.

– Sori vaan huora! Kato mä oon niin täynnä tätä ”minä minä minä minä…” Janica huusi ja poistui vessaan.

Hetken päästä Suvi meni Janican perässä vessaan.

– Okei Janica, kuuntele, jos mä olisin vaan et minä minä minä, niin mä en ajattelis näin. Täällä on muitakin ihmisiä ku vaan me. Täällä on myös Benkku ja Mikael. Kaikki me halutaan tästä illasta hauska ilta. Tän takia mä voin huomenna tapella teidän kanssa tästä asiasta selvin päin, Suvi sanoi.

Janica suuntasi ulos porealtaalle ja Suvi puolestaan kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. Kun Suvi tuli päiväkirjahuoneesta, hän suuntasi makuuhuoneeseen, jonne Mikael häntä seurasi.

– Älä oo niin tomera ja vihanen täti. Tuu tonne altaalle, Mikael sanoi.

– Ei kun mä meen nukkumaan. En mä todellakaan tuu kattoon ton saatanan ämmän naamaa tonne, koska mulla menee hermo ja sit mä sanon ihan v**un rumasti, Suvi sanoi ja suuntasi peiton alle.

Samaan aikaan Suvia vastaan voimansa yhdistäneet Janica ja Tanja keskustelivat altaalla ja haukkuivat Suvia.

– Se alko siitä laatikkoleikistä. Mua rupes ärsyttämään, kun se sano siitä laatikkoleikistä, et ihan niinku se ei olis halunnu, et mä voitan, Janica sanoi viitaten erääseen viime viikon päivätehtävää.

– Mua ärsyttää, et joku kertoo miltä musta tuntuu ja miltä musta pitäis tuntuu, Tanja avautui Suvista.

– Musta tuntu pahalta, kun kaikki muut oli, et miten tosta Tanjasta tuntuu taas tolta, niin mä aattelin mä tuun sun luo jutteleen, Janica sanoi Tanjalle ulkoporealtaalla.

Lopulta Janica meni makuuhuoneessa peiton alla maanneen Suvin luo ja pyysi tältä anteeksi. Naiset sopivat riitansa.