Salma Hayek rukoili pikkutyttönä suuria rintoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Salma Hayek on ollut viime aikoina otsikoissa enemmän rintojensa kuin töidensä merkeissä. Jopa Hollywood-kaunotar Megan Fox on kertonut haastattelussa haluavansa samanlaiset rinnat kuin Hayekilla. Nyt Salma on paljastanut mitä hän rukoili pikkutyttönä.

Kurvikas supertähti kertoi brittiläisessä The Graham Norton Show -ohjelmassa pelänneensä lapsena, että hän ei kehittyisi yhtä nopeasti kuin ikätoverinsa. Siksi hän kääntyi ”yläkerran” puoleen ja rukoili saavansa suuret rinnat. Luokkansa nuorin tyttö lähti kehittymään luokkansa viimeisenä ja oli omien sanojensa mukaan laiha poikatyttö. Myöhemmin tilanne kuitenkin muuttui huomattavasti, ja lopputuloksen voi tarkistaa esimerkiksi tästäa.

45-vuotias meksikolaissyntyinen Salma Hayek poseerasi taannoin nakuna valokuvaaja Timothy Whiten valokuvakirjassa nimeltä Hollywood Pinup. Kesällä Hayek aiheutti kohua esiinnyttyään paljastavassa asussa Nickelodeon-lastenkanavan Dora The Explorer -ohjelmassa. Hayek paljasti myös taannoin olleensa Yhdysvaltoihin muuttaessaan laiton maahanmuuttaja. Ranskalaisen miljardööri Francois Henri Pinaultin kanssa naimisissa oleva Hayek synnytti parin yhteisen Valentina-tyttären vuonna 2007.