Vuonna 2011 kuumat tissitrendit ovat tässä – katso huima kuvakooste

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosittain julkkismaailmassa on erilaisia trendejä, jotka vaitelevat joskus paljonkin. Vuonna 2011 julkkisnaisten pukeutumisessa on ollut kaksi megatrendiä ylitse muiden. Ikään, alaan ja kansalaisuuteen katsomatta naiset ovat jättäneet yhä useammin rintaliivit pukematta ylleen, mikä on mahdollistanut kaula-aukkojen huiman kasvun.

Äskettäin myös suomalainen poptähti Anna Abreu nähtiin Tanssii tähtien kanssa -finaalissa tällaisessa arvokkaassa iltapuvussa. Samoilla linjoilla ovat olleet lukemattomat muutkin kaunottaret teinitähdistä veteraaneihin. Toinen tämän vuoden aikana huimasti noussut trendi on hieman samaan kategoriaan menevä sivurintojen paljastaminen.

Rintaliivien kotiin jättäminen on mahdollistanut sen, että neitokaiset paljastavat merkittävästi aikaisempaa enemmän rintamustaan kaula-aukon lisäksi myös sivulta. Kerroimme viimeksi eilen kuinka näyttelijäkaunotar Diane Kruger paljasteli tällä tavalla Unicefin gaalassa. Nyt amerikkalainen viihdesivusto on koonnut yhteen valtavan kuvakoosteen vastaavia paljasteluja.