Yritys valitsi naistyöntekijänsä rintojen koon perusteella

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Sukupuolten välisestä tasa-arvosta on puhuttu jo pitkään erityisesti työelämässä, sillä esimerkiksi johtavassa asemassa olevista valtaosa on edelleen miehiä. Nyt eräs brittiläinen yritys on paljastunut valittuaan naistyöntekijänsä hieman erikoisella metodilla. Johtajat valitsivat nimittäin työntekijät heidän rintojensa koon perusteella.

Muutenkin työpaikalla oli meno hieman turhan vauhdikasta, sillä The Sun -lehden mukaan pomojen väitetään ajaneen naisia takaa pitkin toimistoa ja ottaneen naisia syliinsä läiskiäkseen heitä takapuoleen. Lisäksi tarkemmissa tutkimuksissa selvisi, että miehet olivat käyttäneet tietokoneitaan aikuisviihteen parissa.

Asia tuli julki, kun 41-vuotias työntekijä sai tarpeekseen ja lopetti työnsä merialan tarvikkeita myyvässä yhtiössä Derbyshiressä. Nainen haastoi pomot oikeuteen seksuaalisesta ahdistelusta ja voitti oikeudenkäynnin. Pomot joutuvat nyt maksamaan naiselle yli 30.000 euron korvaukset.