90-vuotias ja vaimo kuulivat nykymusiikkia – näin he kommentoivat

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkimaailma muuttuu koko ajan kovalla vauhdilla ja uusia musiikkityylejä kehitetään vuosittain. Tuorein noteeraamisen arvoinen musiikkityyli on dubstep, joka on yhdistelmä monia aikaisempia tyylilajeja.

Hieman vanhempien korviin dubstep kuulostanee todelliselta sekamelskalta ja ehkä rikkinäiseltä CD-soittimelta. Nyt verkossa nähdään 90-vuotiaan miehen ja tämän vaimon reaktiot kyseisen genren hittikappaleeseen.Kuva: YouTube

– Onko tämä tosiaan musiikkia, joka on suosittua teini-ikäisten keskuudessa? Voiko tätä tanssia? En ymmärrä sanaakaan mitä he sanovat, papparainen ihmettelee.

– Ei ole meidän tyylistämme musiikkia, vaimo toteaa.

Lopulta kappaleen vaihtaminen auttaa, ja papparainenkin löytää kappaleesta tanssittavan rytmin.