BB-Janica haluaa seksiä jo tänään – tällainen petikumppani hakusessa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa eletään jo 104. päivää, mikä on formaatin Suomen version ennätys. Kisan viimeisenä päivänä finaaliasukkaat ovat valmistautuneet koko päivän ajan kotiinpaluuseen ja ulkomaailman kohtaamiseen. Tanja lupasi auttaa Janicaa saamaan miesseuraa jo tänään.

– Mä lähden täältä sen näköisenä, että mä oon itkenyt tai joku narkkari. Jos mä lähden Janica ennen sua niin mä voin sanoa, että etsin mun ystävälle mieseuraa täksi illaksi, Tanja naureskeli.

Janica oli heti mukana Tanjan suunnitelmassa, sillä hän on valitellut seksin puutetta jo pidemmän aikaa.

– Miestä jolla on penis. Sit sen pitää olla sellainen, mikä jaksaa monta erää. Että kunto pitää olla hyvä. Ei sellainen, että se jaksaa vain kerran ja se on siinä, Janica kuvaili ensi yön toiveseuralaista,