BB-Suvi pelkää härskien seksipaljastustensa vaikutuksia

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa aika käy vähiin, sillä kautta on jäljellä enää vain muutamia tunteja. Parhaillaan talossa valmistaudutaan illan suoraan finaalilähetykseen. Eilen asukkaat näkivät otteita heistä kirjoitetuista jutuista.

Yksityisyrittäjänä ulkomaailmassa toimiva Suvi kauhistui otsikoita ja kertoi olevansa huolissaan parturitöidensä jatkumisesta.

– Mä voisin kuvitella, että mulla ei ole enää duunia, koska noi jutut mitä tossa oli eilen. Noi lehtijutut. Ne oli sellaisia, että Paloheinän asiakkaat eivät enää mun luo tule. Noi kaikki seksijutut. Ehkä mä oon ajatellut alusta saakka, että ei ihmisiä voi kiinostaa mun elämä, koska ei muakaan kiinnosta jonkun vanhan beebeeläisen elämä, Suvi valitteli.

– Kyllähän niitä just kiinnostaa kaikki tollaset, Janica oli toista mieltä.

Myös Tanja osallistui keskusteluun ja paljasti samalla, ettei juuri seuraa painettuja medioita.

– Mä en lue koskaan edes lehtiä, niin en mä tiennyt, että on edes olemassa tollaisia lehtiä, Tanja naureskeli.