Big Brother 2011 voittaja on Janica – sekosi studiossa

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -tuotantokauden voittaja on Janica, joka sai siten palkinnoksi 50 000 euroa. Hänet ja toiseksi tullut Mikael noudettiin juuri ennen tulosten julkistamista studioon kuulemaan sijoituksensa. Siellä Janica romahti jo nähdessään runsaasti ystäviään katsomossa.

Varsinainen romahdus kuitenkin seurasi, kun Janica julistettiin lopulta voittajaksi. Silloin jalat eivät enää kantaneet ja neitokainen romahti hetkeksi maahan.

– Äitiiii! Janica sopersi kyyneleiden lomasta.

– Mä oon onnellinen, Janica jatkoi ensijärkytyksestä toivuttuaan.

Voittonsa kunniaksi Janica sai 50.000 euron pääpotin.

– Ensimmäisenä mä maksan mun pomolle mun velat, kun se on rahoittanut mun lasten elämän ton 3,5 kuukautta kun mä oon ollut tuolla talossa. Sit mä ostan mun kullanmuruille jotain kivaa, Janica kertoi miten aikoo käyttää rahansa.

Toiseksi tulleelta Mikaelilta kysyttiin myös asuiko hän mielestään BB-talossa 15 viikkoa turhaan, kun voittoa ei tullut.

– Todellakin asuin, Mikael naureskeli.