Staran lukijat: Big Brother -voittaja on toinen heistä

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talo tyhjenee jo muutaman tunnin kuluttua, kun valot sammuvat kolmen ja puolen kuukauden jälkeen. Finaaliviisikko on parhaillaan valmistautumassa kuulemaan kisan tulokset, ja veikkaukset voittajasta käyvät kuumina.

Stara kysyi tänään lukijoiltaan kenen pitäisi heidän mielestään voittaa kilpailu. Kyselyyn vastasi noin 700 eri lukijaa, ja äänestystuloksen perusteella kisasta tulee kahden kauppa. BB-Mikael ja BB-Janica ovat nimittäin tällä hetkellä hyvin lähellä toisiaan.

35 prosenttia kyselyyn vastanneista haluaisi Mikaelin voittavan ja 37 prosenttia haluaisi Janican voittavan. Suvi, Tanja ja Ben ovat kaikki todella kaukana parivaljakosta. Tulosten mukaan Benillä ei ole mitään mahdollisuuksia voittaa Big Brotheria, sillä ainoastaan neljä prosenttia vastanneista liputtaa hänen puolestaan.