Corbin Bleu riisuu alastomaksi 3D-elokuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn huippusuosituista High School Musical -elokuvista tuttu Vanessa Hudgens aiheutti jokunen vuosi sitten valtavan kohun, kun hänen yksityiset alastonkuvansa päätyivät julkisuuteen. Nyt toinenkin elokuvan tähti tullaan näkemään alastomana. Leffojen miestähti Corbin Bleu aikoo nimittäin riisua 3D-elokuvassa.

22-vuotias komistus Corbin Bleu on kiinnitetty mukaan Nurse 3D -elokuvaan, joka saa ensi-iltansa ensi vuonna. Elokuva kertoo naisesta, joka huijaa uskottomia miehiä kuolemaan. Elokuvan muissa rooleissa nähdään esimerkiksi Paz de la Huerta, Judd Nelson ja Katrina Bowden.

Tähti itse tosin kertoi lehdelle, että Bowdenin kanssa tehdystä alastonkohtauksesta huolimatta aivan kaikkia intiimejä ruumiinosia ei valkokankaalla tulla esittelemään. Tähden itsensä mukaan alastonkohtaukset on nimittäin tehty tyylikkäästi.

– Kohtaukset on tehty hyvällä maulla ja tyylikkäästi, Corbin Bleu kertoi Us Weekly -lehdelle.