Elisha Cuthbert kireässä topissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suuren suosion saaneesta 24-televisiosarjasta tunnetuksi tullut ja sittemmin myös muutamissa elokuvissa nähty Elisha Cuthbert on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nyt hän poseeraa kanadalaisen Flare-lehden kannessa ja sisäsivuilla.

Nykyisin vaalea näyttelijäkaunotar tähdittää suosittua Happy Endings -televisiosarjaa. Sen merkeissä hän keikisteli taannoin muiden muassa Herve Legerin asuissa ja Max Azrian koruissa. Nyt Elisha on poseerannut sarjan kuvissa kireässä pienessä topissa. Katso kuvat tästä.

Paris Hiltonin ystävänäkin tunnettu Elisha nähdään myös CBS-kanavan Ny-Lon -televisiosarjan päätähtenä. Elisha Cuthbert esittää sarjassa newyorkilaista kirjallisuuden opettajaa ja levykaupan myyjää, joka ihastuu Atlantin takana Lontoossa asuvaan meklariin. Ny-Lon perustuu aikaisempaan brittiversioon, joka on Rashida Jonesin ja Steven Moyerin käsialaa.