Elonkerjuu uudesta levy-yhtiöstä: ”Kuin kotiin olisi mennyt”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin, että suositusta Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeen hajoamisen jälkeen muodostunut Elonkerjuu tekee paluun. Yhtye on tehnyt uuden levytyssopimuksen ja ensimmäinen albumi on luvassa ensi vuoden aikana.

Elonkerjuun alkuperäiset jäsenet, Simo Ralli, Lenni Paarma, Johanna Koivu sekä Antero Naali solmivat levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa. Nyt Staran Chaos Tube -blogitiimi on tavannut yhtyeen Lenni Paarman ja Simo Rallin. Haastattelussa suosikkiartistit kertoivat miten uusi levytyssopimus syntyi.

– Mukava aloittaa yhteistyö uusien ihmisten kanssa ja tulee sitä kautta uudet kuviot. Aloimme kartoittamaan, että olisko meistä joku kiinnostunut ja Sony tuntui siltä, että ihan kuin kotiin olisi mennyt. Vastaanotto oli semmoinen, Lenni Paarma kertoi Chaos Tube -haastattelussa.

Bändi oli itse aktiivinen ja haki levytyssopimusta.

– Kyllä oltiin. Sen jälkeen, kun oltiin treenattu yhdessä ja oli alkanut biisejä syntyä, niin sitten ajateltiin, että kysellään nyt vähän, että miten tuo levy-yhtiöporras. Kiinnostusta oli toki monesta paikasta. Sony tuntui sellaiselle kodille meille, Simo Ralli kertoi.