Britneyn exä tajuttomaksi realitysarjan kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin entinen aviomies ja hänen lastensa isä, taustatanssijana ja wannabe-artistina tunnetuksi tullut Kevin Federline, on parhaillaan mukana Celebrity Fit Club -realityohjelman Australian versiossa. Eron jälkeen huimasti lihonut Kevin on nyt aiheuttanut harmaita hiuksia tuotantotiimille.

Viime vuonna saman ohjelman amerikkalaisversiossa mukana ollut Kevin Federline on menettänyt kuvauksissa yllättäen tajuntansa. Tilanne sattui, kun ohjelmaa kuvattiin Australian Kimberleyssä. Federline kiidätettiin sairaalaa, jossa hänen todettiin kärsivän nestehukasta. Myöhemmin Kevin palasi kuvauksiin. Jaksot nähdään televisiossa ensi vuonna.

Britneyn taustatanssijasta aviomieheksi ja julkkikseksi noussut 33-vuotias Kevin Fedeline on ”jojotellut” painonsa kanssa siitä saakka kun hän erosi supertähdestä. Hän on laihtunut kymmeniä kiloja eri realityohjelmissa, mutta aina lihonut kilot takaisin.