Naisten takapuolet kasvavat nyt uudella tavalla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez aloitti muutama vuosi sitten trendin, jossa naisten suuri ja terhakka takapuoli sai aikaisempaa enemmän huomiota osakseen. Sittemmin trendiä on kasvattanut erityisesti jättipeppuinen Kim Kardashian. Monet naiset ovat kasvattaneet siksi takapuoltaan ottamalla siihen silikonitäytettä.

Nyt Britanniassa on esitelty uusi tapa saada aikaisempaa muhkeampi ja terhakkaampi takamus. Kyseessä on EndyMed 3DEEP -niminen hoitomuoto, jossa takapuoleen ammuttavat radioaallot saavat aikaan uutta kollageenia ja ihon kiristymistä. Hoidon ansiosta peppu voi nousta jopa pari senttiä ylemmäksi.

Halpaa uutuushoito ei toki ole, sillä yksi 40 minuutin hoitokerta maksaa lontoolaisella Transform-klinikalla peräti 1.400 euroa, The Sun uutisoi. Klinikan mukaan kyseessä on ensimmäinen kivuton peppuhoito. Vuodessa peppuhoitojen määrä on kasvanut viisinkertaiseksi aikaisemmasta, joten trendi on todella kovassa kasvussa.