Ottaisitko joulukuusen tilalle tämän alusvaatehottiksen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimalli Rhian Sugden on saavuttanut kotimaassaan mukavasti suosiota poseeraamalla työkseen näyttävissä kuvissa lehtien sivuilla. Taannoin BBC:n dokumentissakin itseään esittänyt Rhian on viime aikoina komeillut otsikoissa useampaankin kertaan, mutta nyt hän on saanut ensimmäisen kansikuvansa.

Kaunotar poseeraa nimittäin Loaded-lehden kannessa ainoastaan valkoisiin alusvaatteisiin ja jouluvaloihin sonnustautuneena. Moni mies voisi ottaa julkkiskaunottaren loistamaan olohuoneen nurkkaan joulukuusen tilalle.

25-vuotias englantilainen Rhian Sugden tunnetaan parhaiten glamour-mallina ja The Sun -lehden kolmossivun tyttönä. Ensimmäisen kerran hän poseerasi lehdessä vuonna 2006 ja sittemmin kaunotar on nähty myös muiden muassa Maxim, Loaded, Zoo ja Nuts -lehdissä. Vuonna 2008 Sugden oli mukana Glamour Girls -dokumenttisarjassa. Malliuransa ohella Rhian on työskennellyt myös televisiossa näyttelemällä useissa saippuasarjoissa.