IS: Suomalaisille naurettiin USA:n hittiohjelmassa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saturday Night Live on yksi Yhdysvaltojen suosituimmista sketsiohjelmista kautta aikojen. Suomi ei ole ollut vuosien varrella kovinkaan usein esillä kyseisessä ohjelmassa, mutta nyt suomalaisille nauretaan sketsin merkeissä. Kyseinen jakso esitettiin Yhdysvalloissa lauantai-iltana.

Sketsi alkaa Suomen lipulla ja kanavatunnuksella ”Finland 6”. Varsinaisen ohjelman nimi on Kalle, ja sekä ohjelman nimestä että sen juontaja Kristin Wiigin pukeutumistyylistä tulee mieleen Nelosen Maria!-ohjelma.Kuva: NBC

Juontajan puhe ja kehonkieli on tosin lainattu Marian sijaan ennemminkin japanilaisilta kollegoilta. Vieraana ohjelmassa on poptähti Katy Perry. Suomi-sketsi alkaa videolla ajassa 19:30. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.