Tässäkö tulevaisuuden kännykkä? Nokian ihmelaite videona

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Matkapuhelinalalla on tapahtunut viidessä vuodessa valtava murros, kun suomalainen Nokia on jäänyt nopeasti yleistyvissä älypuhelimissa selväksi altavastaajaksi. Monet ovat heittäneet toiveet Nokian uudesta noususta romukoppaan, mutta yhtiöllä itsellään on yhä vahva luotto menestymiseen.

Äskettäin Nokia esitteli erään näkemyksen tulevaisuuden matkaviestimestä, ja lopputulos olikin mielenkiintoinen. Nanoteknologiaa hyödyntävän laitteen koko pinta on nimittäin yhtä suurta näyttöä, joka kaiken lisäksi taipuu. Kosketuksella tapahtuva laitteen käyttäminen saa siten kokonaan uusia ulottuvuuksia. Vielä ei ole tietoa koska tämänkaltaisia laitteita olisi mahdollista valmistaa, mutta suunta lienee ainakin oikea.