Upporikas löytökissa peri 13 miljoonaa euroa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy useita upporikkaita lemmikkejä, joille niiden edesmenneet omistajat ovat testamentanneet jättimäisiä rahasummia. Maailman rikkain lemmikki on Gunter-kissa, jolle testamentattiin taannoin 110 miljoonaa euroa. Tuorein tulokas tällä listalla on maailman kolmanneksi rikkain lemmikki, löytökissa nimeltä Tommasino.

Äskettäin kuollut italialainen miljonääri Maria Assunta on nyt testamentannut löytökissalleen peräti 13 miljoonaa euroa, eli koko omaisuutensa. Assunta kuoli marraskuussa 94-vuotiaana. Iäkäs rouva piti Tommasinosta huolta viimeiset elinvuotensa ja päätti lopulta antaa jättiomaisuutensa lemmikilleen, koska hänellä ei ollut elossa olevia sukulaisia.

Tommasino-kissa omistaa nyt sijoitusportfolion, johon kuuluu useita asuntoja ympäri Italiaa sekä useita rahasta pullistelevia pankkitilejä. Testamenttia ei tehty viime tingassa, sillä lakimiesten mukaan kissa merkittiin testamenttiin jo vuonna 2009, Daily Mirror uutisoi. Kissan kuoltua omaisuus siirtyy eläinsuojelujärjestölle.