Valelääkäri ruiskutti penikseen silikonia – mies kuoli

Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalta on viime kuukausina kantautunut huolestuttavia tietoja valelääkärien aikaansaamista karmeista virheistä kauneusleikkauksissa. Huijareiden toiminnan takia monet ihmiset ovat menettäneet henkensä tai vammautuneet vakavasti. Nyt eräs valelääkäri on aiheuttanut potilaansa kuoleman.

Useampiakin naisia on menehtynyt tämän vuoden aikana, kun heidän kasvoihinsa tai pakaroihinsa on ruiskutettu silikonin sijaan esimerkiksi sementtiä tai liimaa. Nyt 22-vuotias amerikkalainen Justin Street on menettänyt henkensä, kun hän yritti saada penikseensä lisää kokoa plastiikkakirurgilla.

Kyseessä oli kuitenkin huijarilääkäri, joka ruiskutti penikseen silikonia kohtalokkain seurauksin. Operaatio suoritettiin uhrin kotona, ja seuraavana päivänä mies menehtyi. Kuolinsyyksi todettiin keuhkoihin silikonin takia päätynyt tukos. 34-vuotias huijari saatiin kiinni ja hänet on nyt pidätetty epäiltynä henkirikoksesta, Daily Mail uutisoi.