Huh, mikä beibe! Charlize Theron uransa seksikkäimmissä kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Etelä-Afrikassa varttunut näyttelijätär Charlize Theron palkittiin naispääosan Oscarilla vuonna 2004. Sen jälkeen tähti varmisti paikkansa Hollywoodissa. Seuraavaksi näyttelijätär nähdään valkokankaalla Lumikki ja metsästäjä -elokuvassa.

Nyt näyttelijäkaunotar nähdään kuvakoosteessa, johon on kerätty hänen uransa seksikkäimpiä poseerauksia vuosien varrelta. Kuvien perusteella ei liene epäselvää, että Theron lukeutuu edelleen Hollywoodin näyttävimpiin kaunottariin.

36-vuotias Charlize yllätti viime viikolla eräät hollywoodilaiset tytöt pihakirpputorilla. Charlize Theron ilmestyi paikalle ja riisui rintaliiviensä toppaukset, kirjoitti niihin nimikirjoituksensa ja antoi ne tytöille pihakirpputorille myytäväksi. Contact Music –sivuston mukaan Charlizen toppaukset myytiin hetkessä noin 1.000 dollarilla.

Charlize Theron aloitti 16-vuotiaana mallintyöt Italiassa ja tanssi muun muuassa balettia. Hän joutui kuitenkin lopettamaan tanssiharrastuksensa polvivamman takia. 19-vuotiaana kaunotar muutti Los Angelesiin ja alkoi näyttelemään. Tähden tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa Monster – Aileen Wuornos, Hancock, Tie, Ansassa ja The Italian Job. Theron erosi viime vuonna näyttelijä Stuart Townsendista yhdeksän vuoden seurustelun jälkeen.