Johnny Depp myönsi kiertävänsä veroja

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin menestyneimpiin tähtiin lukeutuva Johnny Depp matkustaa yksityiskoneilla nikotiininhimonsa takia. Tähti ei käytä julkisia lentoyhtiöitä, koska matkustajakoneissa ei saa polttaa tupakkaa. Yksityisyyttään varjeleva näyttelijä ei myöskään pidä ihmisten uteliaista katseista.

Nyt Ranskassa perheensä kanssa asuva Johnny myönsi kiertävänsä asuinpaikkansa veroja. Tähti nimittäin kertoi välttävänsä verojensa maksun Ranskaan matkustamalla paljon. Hän kertoi, että patonkimaa haluaisi tähden hankkivan Ranskan kansalaisuuden. Johnny ei kuitenkaan oli valmis luopumaan Yhdysvaltojen kansalaisuudestaan.

– Jos vietän yli 183 päivää Ranskassa, joudun maksamaan veroja, joten asun välillä missä sattuu. En ole valmis hankkimaan Ranskan kansalaisuutta, Johnny kertoi The Sun -lehden mukaan.

Johnny kertoi kuitenkin rakastavansa enemmän Etelä-Ranskassa sijaitsevaa kotiaan kuin Hollywoodin lukaaliaan. Tähti nimittäin kertoi mielensä lepäävän Ranskan mailla. Hän kertoi muun muuassa aamuisin kävelevänsä puutarhaansa ja hoitavansa kasvavia vihanneksia.

Näyttelijä on seurustellut 13 vuoden ajan ranskalaiskaunotar Vanessa Paradisin kanssa. Heillä on kaksi yhteistä lasta, 12-vuotias Lily-tyttö ja yhdeksänvuotias poika John. Perhe asuu Ranskassa. Depp on aiemmin deittaillut muun muuassa näyttelijä Winona Ryderin ja supermalli Kate Mossin kanssa. Tuottajana ja käsikirjoittajanakin työskentelevä Depp nähdään parhaillaan valkokankaalla The Rum Diary -elokuvassa.