Lindsay Lohanin käsilaukusta vietiin 10 000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen julkkistähti Lindsay Lohan joutui äskettäin vankilaan ja virui kaltereiden takana 30 päivän tuomiota vain 4,5 tuntia. Neitokainen on istunut vankilassa jo kolme kertaa. Aiemmillakin kerroilla hän on kärsinyt tuomioistaan kiven sisässä vain murto-osa tuomitusta.

Parhaillaan Playboy-lehden sivuilla alastomana poseeraava neitokainen vietti viikonlopun Havajilla, mutta reissu tuli kalliiksi. Hänen 5.000 dollarin arvoinen Chanelin käsilaukkunsa nimittäin varastettiin lauantai-iltana. Sunnuntaina laukku löytyi, mutta matkan varrella sieltä oli kadonnut 10.000 dollaria käteistä rahaa. Passi oli kuitenkin jätetty yhä laukkuun.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan ikuistettiin taannoin punaisella matolla kuvissa, missä tähden hampaat näyttivät syöpyneen pois kovien huumeiden takia. Asiantuntijoiden mukaan törkyiset hampaat johtuivat muun muuassa säännöllisestä tupakan ja pilven poltosta. Sittemmin tähti hankkikin itselleen uudet hampaat ja esitteli arvostetun hammaslääkärin tuotosta mikroblogissaan julkaistussa kuvassa.