Nicki Minaj suuteli Madonnaa: ”Tuntui niiiiin hyvältä!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuosittu naisräppäri Nicki Minaj yllätti äskettäin kahdeksanvuotiaan faninsa, jonka cover-esitys tähden Super Bass -kappaleesta nousi hitiksi Youtube-palvelussa. Hän nimittäin tapasi brittityttö Sophia Gracen Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa ja duetoi nuoren faninsa kanssa hittikappaleensa.

Nicki Minaj kuvasi äskettäin megatähti Madonnan kanssa tämän Give Me All Your Love -singlen musiikkivideota. Räppäritär nähdään odotetulla videolla suutelemassa Madonnan kanssa. Nyt 29-vuotias Nicki kertoi nauttineensa kuumasta pususta poptähden kanssa.

– Ei voi olla totta!!! Madonna suuteli minua juuri huulille. Se tuntui niiiiiin hyvältä ja pehmeältä, Nicki kirjoitti Twitter-blogissaan.

Nicki kertoi, että suudelma kuvattiin videolla ja hän toivookin, että intiimi kuvamateriaali päätyy musiikkivideon lopulliseen versioon. Hän kertoi olleensa yllättävän suudelman aikana shokissa. Nicki onnistui kuitenkin keräämään itsensä kasaan ja suutelemaan Madonnaa takaisin.

Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa.