Playboy-seksipommien kuumimmat kansikuvat listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähti Lindsay Lohan poseerasi äskettäin maineikkaan miestelehti Playboyn kannessa täysin alastomana miljoonan dollarin palkkiota vastaan. Myös monet muut viihdemaailman neitokaiset ovat riisuneet vaatteensa ja paljastaneet sulonsa Playboy-lehden kansikuviin.

Nyt verkkoon on julkaistu näyttävä kuvasarja Playboy-lehden julkkiskaartista. Kuvasarjaan on nimittäin lisätty rohkeiden julkkistähtien poseeramia Playboy-kansikuvia. Muhkeita rintojaan lehdelle on esitellyt muun muuassa näyttelijätär Tara Reid.

Playboy-lehden kannessa ja sisäsivuilla on poseerannut myös realitytähti Heidi Montag, joka keimaili kansikuvassaan valkoisissa bikineissä. Muita vähissä vaatteissa esiintyviä tähtösiä kuvasarjassa ovat muun muuassa Drew Barrymore, LaToya Jackson, Kim Kardashian, Jaime Pressly ja Anna Faris.