Poliisi ampui sukupuolta vaihtanutta jalkoväliin – järkyttävä video julki

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Kuluvana vuonna on tullut ilmi historiallisen paljon tapauksia, joissa poliisi on syyllistynyt vakaviin ylilyönteihin ja laittomuuksiin. Tapausten määrän ei uskota lisääntyneen, vaan kännykkäkamerat ovat tuoneet yhä useammista poliisin tekemistä rötöksistä todisteita.

Nyt verkossa järkyttää juuri tällainen video, jossa sivullinen kuvasi San Diegossa kuinka poliisit kovistelivat hänen ystäväänsä. Viranomaisten kynsissä oli sukupuoltaan miehestä naiseksi vaihtanut 43-vuotias Brooke Fantelli, joka oli mukana autiomaassa järjestetyssä kuvaussessiossa.

Poliisit saapuivat paikalle kyselemään mitä kuvausryhmä oli tekemässä, ja täysin yllättäen ampuivat Fantellia sähköaseella jalkoväliin ja alavatsaan. Sukupuolta vaihtaneen mukaan poliisi tyrmistyi, kun hän esitti heille henkilöpaperinsa, joissa hänellä on vielä miehen nimi. Lopulta poliisit pidättivät Fantellin juopumuksen takia.