Poliisikoira jahtasi alastonta ryöstäjää – pidätys tallentui videolle

Nettivideot Ohhoh! · Neea Jokinen

Varkaat ja ryöstäjät yrittävät rötöstensä jälkeen lähteä karkuteille yleensä autolla tai juosten. Poliisit saavat kuitenkin useimmat karkurit kiinni takaa-ajon merkeissä. Nyt Yhdysvalloissa ihmetyttää erään ryöstäjän toiminta.

Helikopterista kuvatulla videolla nimittäin nähdään, kuinka ryöstäjä ajaa tiellä varastetulla Hummer-limusiinilla. Nettivideon selostaja kertoo, että kalifornialainen mies ryösti ökymenopelin eräältä kuljettajalta uhaten tätä käsiaseella.

Takaa-ajo saa yllättävän käänteen, kun ryöstäjä ajaa limusiinin asuinalueelle. Mies nimittäin jättää yhtäkkiä savuavan Hummerin keskelle tietä ja lähtee juoksemaan alastomana lähiön kaduilla. Videolla nähdään, kuinka poliisikoira nappaa nakuilevan karkurin kiinni nurmikolla.