Rahamiehen joululahja – vaimolle miljoonan dollarin hajuvesi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulun lähestyessä monet ovat jo ryhtyneet pohtimaan mitä hankkisivat joululahjaksi läheisilleen. Monilla on kuitenkin ongelmana hankkia jotain sellaiselle, jolla on jo kaikkea. Nyt Stara on löytänyt ongelmaan ratkaisun. Lahja tosin edellyttää hieman keskimääräistä suurempaa rahallista panostusta.

Supermalli Chanel Iman on nimittäin lanseerannut miljoona dollaria maksavat hajuveden, jota tuskin kovin monella naisella on vielä käytössään. Kyseessä on DKNY-merkin uutuustuote, jonka pullo on koristeltu 2.909 harvinaisella jalokivellä. Katso kuvat tästä.

Hajuveden tuoksusta ei ole vielä tietoa, mutta pulloa koristaa 2.700 valkoista timanttia, 183 keltasafiiria ja yksi suuri 2,43 karaatin keltainen Canary-timantti. Yritys on luvannut lahjoittaa hajuvedestä saatavan voiton Action Against Hunger -hyväntekeväisyysjärjestölle.