Röntgenkuvasta paljastui kaksi kiloa kokaiinia

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumeiden salakuljettajat ovat kekseliästä väkeä, mutta hieman liiankin yleinen keino on salakuljettaa huumeita vatsassa. Se on samalla yksi vaarallisimmista tavoista, sillä yhdenkin paketin hajoaminen tietää lähes varmaa kuolemaa. Nyt alalla on hätistelty ennätyksiä uudessa pidätyksessä.

44-vuotias brittimies on nimittäin jäänyt kiinni huumeiden salakuljetuksesta jo ollessaan lähtemässä Brasiliasta kohti Senegalia. Hänet passitettiin Sao Paulossa röntgenkuvaan, jossa paljastui viranomaisillekin todellinen yllätys. Vatsaan oli nimittäin tungettu peräti kaksi kiloa kokaiinia.

Röntgenkuvasta paljastui niin valtava määrä huumepussukoita, ettei niitä voinut kuvasta edes laskea. Mies kiidätettiin sairaalaan hätäleikkaukseen, jossa vatsasta poistettiin 89 huumepakettia. Mies otettiin lähempään tarkasteluun, kun hänen passissaan oli epäselvyyksiä. Nyt häntä odottaa 15 vuoden vankilatuomio, The Sun uutisoi.