Erotetut sisarukset löysivät toisensa 80 vuoden jälkeen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nykyään vanhojen tuttavuuksien ja kadonneiden perheenjäsenten etsiminen on helppoa esimerkiksi internetin tai eri ohjelmien avulla. Nyt Yhdysvalloissa on tapahtunut onnellinen jälleenkohtaaminen, kun eräät erotetut sisarukset löysivät toisensa 80 vuoden jälkeen.

84-vuotias Doris Petre ja 87-vuotias Richard Watrous erotettiin toisistaan vuonna 1931, kun heidän äitinsä kuoli äkillisesti. Sisarukset lähetettiin asumaan eri perheisiin ja sen jälkeen he eivät enää löytäneet toisiaan. Erotetut sisarukset ovatkin nyt onnesta sekaisin, sillä he löysivät toisensa 80 vuoden jälkeen internetin avulla.

Doris sai äskettäin selville internetistä, että hänen veljensä asuu vain muutaman tunnin matkan päässä kodistaan. Sisarukset sopivatkin pian tapaamisen ja jälleennäkeminen oli tunteikas hetki. Vanhukset kertoivat, etteivät kadu menetettyjä vuosiaan, sillä he aikovat nyt viettää elämänsä viimeiset vuodet yhdessä tutustuen uudelleen.

– Muistan, kuinka vilkutin lapsena auton takapenkiltä kadunvarrella seisoneelle siskolleni. Se oli viimeinen kerta, kun näin hänet, Richard kertoi The Daily Mail -lehdelle.