Jessica Lowndes kurvikkaana punaisella matolla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nuori näyttelijätähti Jessica Lowndes ei ole vielä noussut Hollywood-julkkisten A-sarjaan, mutta hiljalleen myös tämä 90210-teinisarjan tähti on alkanut näkyä viihdelehtien otsikoissa. Aiemmin syksyllä Cheryl Colen ex-mies Ashley Colen kerrottiin tapailevan Jessicaa.

Äskettäin kaunotar poseerasi FHM-lehden venäjänkielisen version kansikuvassa seksikkäässä uimapuvussa. Nyt 23-vuotias Jessica keimaili kurvikkaana Water Ball -hyväntekeväisyystapahtumassa New Yorkissa. Näyttelijättären povi tuli nimittäin muhkeasti esille tiukassa minimekossa.

Kanadalaissyntyinen Jessica Lowndes esittää parhaillaan 90210-sarjassa Adrianna Tate-Duncanin roolia. Se on hänen ensimmäinen merkittävä roolinsa. Aiemmin hän on näytellyt muiden muassa televisioelokuvassa Saving Milly ja vilahtanut Kyle XY ja Greek -televisiosarjoissa. Näyttelemisen lisäksi hän toimii myös laulajana ja säveltäjänä.