Lindsay Lohan on kuuma ilmestys bikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen julkkistähti Lindsay Lohan suostui västikään poseeramaan Playboy-lehdelle miljoonan dollarin palkkiota vastaan. Neitokaisen odotetut alastonkuvat vuotivat äskettäin nettiin ennen aikojaan, sillä niiden julkaisupäivä olisi ollut vasta ensi vuoden alussa.

Lindsayn elämä onkin pyörinyt viime aikoina kameroiden ympärillä ja tähti saa hätistellä jatkuvasti paparazzeja ympäriltään. Nyt 25-vuotias Lindsay kuvattiin bikineissä Havaijilla. Kaunotar nimittäin matkusti viikonloppuna Honolululle lomailemaan ystäviensä kanssa ja innostui pulikoimaan rantavedessä kireissä bikineissä.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan ikuistettiin taannoin punaisella matolla kuvissa, missä tähden hampaat näyttivät syöpyneen pois kovien huumeiden takia. Asiantuntijoiden mukaan törkyiset hampaat johtuivat muun muuassa säännöllisestä tupakan ja pilven poltosta. Sittemmin tähti hankkikin itselleen uudet hampaat ja esitteli arvostetun hammaslääkärin tuotosta mikroblogissaan julkaistussa kuvassa.