Massiivinen poliisioperaatio pahan Joulupukin kiinni saamiseksi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulun lähestyessä Joulupukit valmistelevat jo aattoillan ja Joulupäivän urakkaansa, ja viime viikolla sadat pukit kokoontuivat nakuilemaan San Franciscossa. Nyt eräs paha pukki on karkuteillä Berliinissä, Saksassa.

Poliisille on tullut jo useita ilmoituksia joulupukiksi pukeutuneesta ahdistelijasta, joka on huumannut nuoria tyttöjä ja naisia juottamalla heille tyrmäystippoja ja yrittämällä saada naisia mukaansa. Hän on esitellyt itsensä lääkäriksi ja suostutellut naisia mukaan yksityiseen lääkärintarkastukseen. Drinkit hän on tarjonnut väittämällä viettävänsä varpajaisia, The Sun uutisoi.

Poliisin mukaan pahalla pukilla on jo ainakin yhdeksän uhria. Suurin osa heistä on tullut erittäin huonovointiseksi heti sen jälkeen kun pukki oli tarjonnut heille juotavaa. Tutkimuksissa on selvinnyt, että juomiin on sekoitettu nestemäistä ekstaasi-huumetta. Saksan poliisi etsii parhaillaan pukkia massiivisessa operaatiossa.