BUSTED! Nainen piilotti 1,5 kiloa kokaiinia rastoihinsa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huumeiden salakuljettajia saadaan yleensä kiinni esimerkiksi lentoaseman turvatarkastuksessa huumekoirien avustuksella. Äskettäin eräs mies pidätettiin Brasiliassa, kun hänen vatsastaan löytyi pussitettuna peräti kaksi kiloa kokaiinia.

Nyt Bangkokissa on saatu kiinni 23-vuotias nainen, joka yritti salakuljettaa huumeita lentokoneeseen. Nainen oli nimittäin piilottanut rastalettiensä alle 1,5 kiloa kokaiinia. Viranomaisten mukaan huumelastin arvo katukaupassa olisi ollut noin 114.000 euroa.

Bangkok Post -sivuston mukaan tullivirkailijat huomasivat naisen hiuksissa epäilyttävää valkoista jauhetta. Tarkastuksen ja pidätyksen jälkeen Nobanda Nolubabalo -niminen nainen kertoi, että hän oli suostunut salakuljetukseen erään huumediilerin tarjoaman 1.480 euron palkkion jälkeen. Thaimaassa huumerangaistukset ovat todella tiukat, joten rastapäätä odottaa pitkä vankeustuomio.