Raivostunut junamatkustaja heitti teinipummin ulos

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Junissa ja busseissa törmää usein pummimatkustajiin, jotka eivät maksa kyydistään. He joutuvat kuitenkin yleensä liemeen, kun kulkuneuvon käytävillä partioivat lipunmyyjät tarkistavat matkustajien matkalippuja. Nyt Britanniassa eräs pummimatkustaja sai melkoiset lähtöpassit junasta.

Eräs teinipoika jäi kiinni lipuntarkastajalle pummilla matkustamisesta Edinburghissa. Rääväsuinen nuorukainen ei kuitenkaan suostunut poistumaan junasta lipuntarkastajan käskyistä huolimatta. Raivoisa sanaharkka saatiin ikuistettua videolle erään toisen matkustajan kännykkäkameralla. Katso video tästä.

Videolla nähdään, kuinka konduktööri kiistelee teinipojan kanssa junan käytävällä. Räyhäävä nuorukainen ei kuitenkaan suostu poistumaan junasta. Yhtäkkiä teinipojan takana istunut iso mies nousee pystyyn ja tarttuu pummimatkustajaa rinnuksista. Sen jälkeen hän heittää teinipojan näyttävästi ulos junasta.