Mies varasti poliisin iPhonen poliisiasemalla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset edustavat tunnetusti tyhmintä kansanosaa, eikä asiaan taida olla tulossa lähiaikoina muutosta. Esimerkiksi lukemattomat varkaat ovat jääneet kiinni varastettuaan iPadin tai iPhonen, koska he eivät ole tienneet, että omistaja voi halutessaan seurata laitteita kartalla.

Nyt tyhmyys on tiivistynyt yhden 35-vuotiaan rikollisen päässä, kun hänet oli pidätetty ja tuotu poliisiasemalle. Eräs poliisi nimittäin huomasi yllättäen työpaikalla iPhonensa kadonneen, ja hän tarkisti nopeasti sen sijainnin kartalla. Karttapalvelun mukaan puhelin näytti olevan edelleen aseman tiloissa, joten sitä ryhdyttiin etsimään.

Laite löytyi nopeasti erään pidätetyn hallusta. Mies kertoi ”löytäneensä” puhelimen ja unohtaneensa ilmoittaa löydöstään. Hän kertoi aikoneensa ilmoittaa asiasta viimeistään seuraavana päivänä. Selitykset eivät auttaneet, ja härski varas sai uuden syytteen oikeudenkäyntiinsä, Chicago Tribune uutisoi.