Vaimo pyytää avioeroa joululahjaksi – eikä peittele sitä lainkaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulu lähestyy jo kovaa vauhtia, ja monet stressaavat jo nyt joululahjojen hankinnalla. Erään brittimiehen ei kuitenkaan tarvitse asiaa enää pohtia, sillä hänen vaimonsa on ilmoittanut harvinaisen näkyvästi haluavansa joululahjaksi avioeron.

Aina ei kuitenkaan saa mitä haluaa. Siksi Readingissä asuva nainen on painottanut toivettaan sillä, että hän on tehnyt lakanasta vilkkaan M4-moottoritien varteen suurikokoisen banderollin. Siinä lukee kissankokoisin kirjaimin ”Dan, haluan joululahjaksi avioeron”. Toive ei siten jää ainakaan ohikulkijoilta huomaamatta.

Banderollin vaikutus lienee ollut kuitenkin odotettua suurempi, sillä nyt tapauksesta on uutisoitu ympäri maailmaa. Samalla miljoonat ihmiset tietävät erikoisesta lahjatoiveesta, joten ehkä Danin lienee parasta toteuttaa se jo tänä jouluna.