Christina Hendricksin muodot valjastettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Christina Hendricks tunnetaan Mad Men -televisiosarjan muodokkaana tähtenä, ja hän on ollut urallaan otsikoissa lähes yksinomaan rintojensa merkeissä. Samalla hänen ammatilliset saavutuksensa ovat jääneet julkisuudessa muotojen varjoon.

Nyt Christina poseeraa näyttävässä kuvasarjassa omana itsenään, eli hänen jättimäiset muotonsa ovat päässeet pääosaan. Otokset ovat peräisin hänen järjestämistään perinteisistä joulubileistä, jotka järjestettiin viime lauantaina näyttelijättären Los Angelesin kodissa.

Viime kuussa 36-vuotias punapää kertoi traagisen tarinan nuoruudestaan. Hän paljasti Fox411-kanavan haastattelussa joutuneensa lapsena perheensä kanssa vakavaan auto-onnettomuuteen, jossa perheen auto suistui vuoristotien jyrkänteeltä alas.

– Luulimme todella että olimme kuolemassa. Äitini sanoi, että nyt mennään. Onneksi auto pysähtyi lumipenkkaan parin metrin jälkeen. Se oli kauheaa. Muistan olleeni rauhallinen ja ajatelleeni, että tällaista on ennen kuolemaa, Christina Hendricks totesi Fox411-kanavalle.

Christina Henricks tunnetaan parhaiten Mad Men -sarjasta, jossa hän näyttelee Joan Hollowayn roolia. Uhkea kaunotar on kyllästynyt siihen kuinka hänen kurvikkaat muotonsa ja jättimäiset rintansa ovat ainoa asia, johon hänessä kiinnitetään nykyisin huomiota. Hendricks on naimisissa näyttelijä Geoffrey Arendin kanssa.