Husky Rescue tekee paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Husky Rescue -yhtye palaa keikkalavoille helmikuussa 2012 ja julkaisee alkuvuodesta myös uutta musiikkia. Marko Nybergin luotsaaman yhtyeen nykykokoonpanoon kuuluvat lisäksi ruotsalainen vokalisti Johanna Kalen ja kitaristi Antony Bentley.

Ensimmäiset Suomen keikkansa uusi kokoonpano soittaa helmikuussa, jolloin bändi nähdään Lahden Teatteri Vanha Jukossa, Turun Klubilla, Tampereen Valoa -festivaaleilla ja Helsingin Tavastia-klubilla. Edellisen Suomen esiintymisensä vuoden 2010 Flow Festivaaleilla soittaneen Husky Rescuen alkuperäiskokoonpano ehti nousta kolmen menestyksekkään albuminsa myötä arvostetuimpien yhtyeiden joukkoon sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Epävarmoissa merkeissä tauolle tuolloin jäänyt projekti palasi lyhyesti jouluna 2010 singlejulkaisunOnnellisuus/Far from the Storm myötä. Nyt yhtye tekee toden teolla paluuta ja aikoo jatkossa julkaista musiikkinsa oman levy-yhtiönsä kautta.

– Soitettuamme viimeisen keikkamme Husky Rescuen edellisellä kokoonpanolla Flow’ssa 2010, mietin pitkään laittaisinko koko projektin pakettiin. Päätin että nyt alkaa uusi kausi. Pistin homman uusiksi ja lähdin kohti intiimimpää, valoisampaa, metsäläisempää suuntaa, Marko Nyberg kuvailee Husky Rescuen uutta tulemista.